Beste taxi Groningen

Taxi TCV

Beste taxi Groningen

Als u op zoek bent naar de beste taxi Groningen, hoeft u nu niet verder te zoeken. TaxiTCV biedt taxidiensten tegen scherpe tarieven. Neem telefonisch contact met ons op via nummer 0636037955 (aanbevolen) of stuur een mail via het contactformulier.

Waarom zijn wij de beste taxi Groningen?

De beste taxi Groningen: dat word je niet zomaar én daar er is hard gewerkt aan deze reputatie. Als u kiest voor TaxiTCV, kunt u van de volgende voordelen uitgaan:

  • Rijden op tijd: als u een taxi bestelt om 01.00 uur, wilt u natuurlijk ook dat de taxi er op dat moment staat. Daar zorgen wij voor. Tevens zorgen wij ervoor dat u ook tijdig wordt afgezet;
  • Meerdere betaalmogelijkheden: wilt u graag contant betalen? Of wilt u liever betalen met de pinpas? Allebei is mogelijk: wij bieden meerdere betaalmogelijkheden in de taxi;
  • Klant is koning: u tevreden? Dan zijn wij ook tevreden. Klanttevredenheid is een belangrijke factor voor ons;
  • Ritten buiten Groningen mogelijk: indien gewenst, rijden wij ook buiten Groningen. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Openingstijden beste taxi Groningen

De beste taxi Groningen is geopend op meerdere dagen. Maandag en dinsdag wordt er niet gereden, maar wel op woensdag tot en met zondag. Woensdag en zondag rijden wij van 20.00 tot en met 3 uur en op donderdag tot en met zaterdag van 20.00 tot en met 06.00 uur. Op verzoek rijden wij ook buiten openingstijden, maar daarvoor zult u wel moeten reserveren. Uiteraard kunt u daarvoor telefonisch contact met ons opnemen. Per mail zijn wij eveneens bereikbaar. Reserveer bij voorkeur tijdig: de kans op beschikbaarheid is dan het grootst.

Een nette en comfortabele auto

De beste taxi Groningen is niet alleen netjes, maar ook erg comfortabel. De jonge auto heeft misschien al wat kilometers gereden, maar is uiterst betrouwbaar en biedt voldoende beenruimte voor haar passagiers. Onze auto wordt netjes onderhouden en wordt voor iedere rit netjes schoongemaakt: zoals het hoort.

Standplaats beste taxi Groningen

Gedurende openingstijden is de standsplaats van de beste taxi Groningen op de Grote Markt in de studentenstad. Als wij er niet staan met de auto, betekent dit dat wij een ritje hebben! In dat geval kunt u natuurlijk telefonisch contact met ons opnemen. Wij pikken u en eventuele vrienden graag op en brengen u naar de gewenste locatie.

Reserveer/bestel de beste taxi Groningen

Wilt u graag een taxi reserveren of bestellen? Dan kunt u op meerdere manieren contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op het nummer 06 36037955. Tevens kunt u een mail sturen via het contactformulier of kunt u rechtstreeks mailen naar info@taxtitcv.nl

Lees ook: betaalbare taxi Groningentaxi tarieven Groningen