Betaalbare taxi Groningen

Budget taxi Groningen

Betaalbare taxi Groningen

Zoekt u een betaalbare taxi Groningen? Zoek dan niet verder, want bij TaxiTCV bent u aan het juiste adres. Wij bieden voordelige taxidiensten in Groningen met verschillende mogelijkheden. U kunt ons direct telefonisch bereiken via het nummer 0636037955.

Beschikbaarheid betaalbare taxi Groningen

Betaalbare taxi Groningen, TaxiTCV, is beschikbaar op woensdag tot en met zondag. Er wordt gewerkt met verschillende tijden: woensdag en zondag van 20.00 tot en met 3 uur en op donderdag tot en met zaterdag van 20.00 tot en met 06.00 uur. Een betaalbare taxi Groningen bestellen kan ook buiten openingstijden: maar daarvoor is wel een reservering nodig. U kunt zowel telefonisch als per mail reserveren. Reserveer tijdig, want daarmee heeft u de meeste kans op beschikbaarheid op de gewenste data.

Waarom kiezen voor TaxiTCV?

Een betaalbare taxi Groningen vinden is misschien niet al te lastig in deze stad. In de prachtige stad Groningen wonen immers veel studenten en taxi’s zijn erg gewenst in de stad. Echter spelen wij graag in op datgene wat klanten écht belangrijk vinden. Kiest u voor TaxiTCV? Dan kunt u het volgende van ons verwachten:

  • Service: op tijd rijden vinden wij belangrijk. Net zoals dat wij het belangrijk vinden om u tijdig én verantwoord op uw bestemming af te zetten;
  • Pinautomaat: uiteraard kunt u uw rit contant betalen, maar voor het gemak hebben wij ook standaard een pinautomaat in de auto. Wij accepteren meerdere kaarten, waaronder Maestro en Mastercard;
  • Klantvriendelijkheid: bij TaxiTCV is de klant de koning. Klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel;
  • Ritten buiten Groningen: desgewenst verzorgen wij ook ritten buiten Groningen. In overleg is veel mogelijk.

Comfort in een luxueuze auto

Ondanks onze scherpe taxitarieven, geniet u wel van een luxueuze en comfortabele auto. Het betreft een jonge auto met voldoende beenruimte. Daarmee heeft onze betaalbare taxi Groningen alles wat u nodig heeft voor een comfortabele rit.

Waar vindt u onze betaalbare taxi Groningen?

U vindt onze betaalbare taxi Groningen, gedurende de openingstijden en wanneer er geen ritten zijn, op de Grote Markt in Groningen. Staan wij er niet met onze auto? Dan kunt u uiteraard telefonisch contact met ons opnemen. Wij pikken u en eventuele medereizigers graag op en brengen u naar de gewenste locatie.

Reserveer uw betaalbare taxi Groningen

Wilt u graag een rit reserveren? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op het nummer 06 36037955. Tevens kunt u een mail sturen via het contactformulier of kunt u rechtstreeks mailen naar info@taxtitcv.nl

Lees ook: beste taxi Groningentaxi tarieven Groningen